Kaiverruskaupan toimitusehdot


Maksutavat

Hyväksymme kaikkien Suomalaisten verkkopankkien verkkomaksut sekä käteismaksun jos tuotteet noudetaan yrityksen toimipaikasta.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia.

Toimituskulut

Verkkomaksuna maksetuista ostoksista toimituskulut ovat 2,50 eur / tilaus. Yrityksen toimipisteestä noudetuista tilauksista ei peritä toimituskuluja.

Myyntialue
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika
 
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin parin seuraavan arkipäivän aikana, viimeistään viikon kuluttua tilauksen tekemisestä. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta tapani.uotila@tampereenpuristeosa.fi tai puhelimella numerosta 040-5103816 Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Kuluttajansuojalain 6. luvun, 16. pykälän mukaan asiakkaalle tilauksesta yksilöidyllä tuotteella on palautusoikeus vain silloin kun se on viallinen. Kaiverrus on yksilöity tuote.